Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Ramazan Eğlenceleri ANKAmall’de Sürüyor

Orta Oyunu, Karagöz Hacivat, Nasrettin Hoca, Aşuk Maşuk, Katip ile Katibe gibi oyun ve gösteriler Ramazan bitimine kadar her gün ANKAmall ziyaretçileri ile buluşuyor.

ANKAmall, Ramazan’da yormadan alışveriş imkanı sunan yapısı yanında sayısız iftar seçenekleri ile de Ankaralıların uğrak noktası olmayı sürdürüyor. Her gün saat 18.00’de başlayan Ramazan eğlenceleri ile de doyumsuz bir eğlence takvimi sunuluyor.

-BAYRAM SÜRPRİZİ MEHTERAN TAKIMI-
ANKAmall, dolu dolu geçen Ramazan programı sonrası bayramın ilk günü ziyaretçilerini Mehteran Takımı’nın gösterisi ile karşılayacak.
Ramazan sonuna kadar aralıksız devam edecek programın detayı şöyle:
Her Pazartesi: Orta Oyunu, Karagöz Hacivat Gölge Oyunu,
Her Salı: Nasrettin Hoca ve Eşeği, Aşuk ile Maşuk
Her Çarşamba: Karagöz Hacivat (canlı), Masalcı Dede,
Her Perşembe: Katip ile Katibe, Aşuk Maşuk,
Her Cuma: Meddah ve İbiş, Ney dinletisi,
Her Cumartesi: Kavuklu Pişekar, Ney dinletisi, Karagöz Hacivat Gölge Oyunu,
Her Pazar: Ney dinletisi eşliğinde Sema Gösterisi, Aşuk ile Maşuk.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.