Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser başbakan binali yıldırım

Redhack Berberoğlu'nu Doğruladı

Redhack hacker grubu, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun isminin geçtiği mail hakkında bir açıklama yaptı.

Redhack hacker grubu'nun yaptığı açıklamada; Berberoğlu’nun “Böyle bir mail atmadım” açıklamasını, “Enis Berberoğlu, bir mail atmış değildir. Biz kimseyi itham etmedik. Yayınlanan yazışmada Okan Müderrisoğlu’nun iddia ettiği bir görüşmeden bilgi aktarımı bulunuyor” diyerek doğruladı.
Redhack'in tamamını yayımladığı mail metninde Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu'nun Berberoğlu ile yaptığı görüşmenin notlarını Gazete ve TV yöneticisi Serhat Albayrak ve Berat Albayrak'a ilettiği görülüyor.

Görüşmede Berberoğlu Sabah Gazetesi'nin CHP haberlerine yer vermesini istiyor. CHP'nin FETÖ dahil hiçbir terör örgütü ile ilişkisinin olmadığını vurguluyor. 17-25 Aralık yolsuzluk olaylarına darbe diyen dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan'a kesin dille itirazını aktarıyor.
Redhack'in açıkladığı metin dün bu konuda, ''Kimseye mail atmadım, kimseyi şikayet etmedim'' diyen Berberoğlu'nu doğrulamış oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.