Rekabet Kurumu Başkanlığı'na 35 Uzman Yardımcısı Alınacak

Rekabet Kurumu Başkanlığı'na genel kadro için 23, hukuk kadrosu için 9, bilişim kadrosu için 3 uzman yardımcısı alınacak.
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısına göre, Rekabet Kurumu’nda çalıştırılmak üzere, Rekabet Kurumu Meslek Personeli Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, 35 uzman yardımcısı alınacak.

23 kişilik Rekabet Uzman Yardımcılığı Genel kadrosu için sınava, en az dört yıllık öğrenim veren yükseköğretim kurumlarının İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya İşletme Mühendisliği ya da Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olanlar katılabilecek.
9 kişilik Rekabet Uzman Yardımcılığı Hukuk kadrosu için ise Hukuk Fakültelerinden; 3 kişilik Rekabet Uzman Yardımcılığı Bilişim kadrosu için de Bilgisayar Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar, Matematik ve Bilgisayar bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlar katılabilecek.

Başvuru GenelŞartları
Başvuruda bulunacak adayların DMK 48'inci maddesinde yer alan genel  şartları taşıması, ilgili bölümlerden mezun olmaları, 35 Yaşından büyük olmamaları, KPSS 2015, KPSS 2016 'dan ilanda belirtilen puanları almaları gibi şartlar bulunuyor.

Başvurular 24 Ekim'de Başlıyor
Sınava katılmak isteyen adaylar 24 Ekim -7 Kasım tarihleri arasında “www.rekabet.gov.tr” internet adresinde bulunan “Sınav Duyurusu” başlıklı bölümdeki “Başvuru Formu” nu eksiksiz olarak doldurarak başvurabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.