Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG gündem özeti Kanyon tesk genel başkanı bendevi palandöken ayhan barut gazi bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan

Sabiha Gökçen Havalimanında Uçak Pistten Çıktı!

Sabiha Gökçen Havalimanına iniş yapan bir uçak pistten çıktı.

Edinilen bilgiye göre; İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus havayollarına ait uçak Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra pistten çıktığı ve 3 parçaya ayrılan uçakta ilk belirlemelere göre can kaybı olmadığı öğrenildi.

Vali Yerlikaya'dan Kaza'ya İlişkin Açıklama

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından pistten çıkan uçağa ilişkin yaptığı paylaşımda; "İzmir-İstanbul seferini yapan bir yolcu uçağı,Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptıktan kısa bir süre sonra pistten çıkmıştır. Olay yerine 112 Acil, İtfaiye ve AFAD ekipleri sevk edilmiş, yolcuların güvenli şekilde tahliye çalışmaları başlatılmıştır." ifadelerine yer verdi.

Pegasus Hava Yollarından Açıklama

İzmir Adnan Menderes-Sabiha Gökçen seferini yapan PC2193 sefer sayılı TC-IZK kuyruk tescilli uçağımız, bugün (5 Şubat 2020) İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra pistten çıkmıştır. An itibarıyla, can kaybı bulunmuyor, yaralı yolcularımız hastanelere sevkediliyor. Gelişmelerle ilgili bilgi verilmeye devam edilecektir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.