Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bugünün gündemi palandöken terör Hadise elazığ cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin

Şehir İçi Toplu Ulaşımda Elektronik Toplama Sistemine Geçiliyor

İçişleri Bakanı Efkan Ala, 10. Kalkınma Planında şehir içi toplu ulaşımda kademeli olarak elektronik ücret toplama sistemine geçilmesi ve ücretlerin tek bir merkezden toplanması öngörüldüğünü, konu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman soru önergesinde, “Öğrenci indirim kartlarının her ilde geçerli olması için bakanlığınızca bir düzenleme yapılması düşünülmekte midir?” diye sordu.

Soru önergesini yanıtlayan İçişleri Bakanı Efkan Ala, “10. Kalkınma Planında şehir içi toplu ulaşımda kademeli olarak elektronik ücret toplama sistemine geçilmesi ve ücretlerin tek bir merkezden toplanması öngörülmekte, konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.