Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem özeti Kanyon ayhan barut gazi bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan

Şehit Astsubay Sadık Akın Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Şırnak'ta teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı(EYP) patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Sadık Akın, düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şırnak’ta hain teröristlerce tuzaklanmış EYP’nin infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Sadık Akın, memleketi Uşak’ta son yolculuğuna uğurlandı. Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak köyünde gerçekleşen törende Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Uşak Valisi Salim Demir, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Uşak İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder şehit yakınlarını ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

Evli ve bir çocuk babası olan Şehit Akın’ın Türk Bayrağına sarılı tabutu ilk olarak helallik almak üzere bağlı bulunduğu Büyükoturak Köyü’nde baba ocağına götürüldü. Daha sonra Büyükoturak köyü Merkez Camisi'ne götürülen Şehit Naaşı öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası törenle köy mezarlığına defnedildi. “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganıyla silah arkadaşları ve binlerce Uşaklı son yolculuğunda yanında oldu.

Gözyaşlarının döküldüğü törende Sağlık Bakanı Demircan, Şehit Sadık Akın’ın babası Ramazan Akın’a ve annesi Sultan Akın’a evladının olduğu bir fotoğraf ile Türk Bayrağı takdim ederek baş sağlığında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.