Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin ekonomik güven endeksi MSB hizmet ATO Başkanı Gürsel Baran AİLE trt PENÇEKİLİT Operasyonu

Şehit Polis Memuru Birol Öztekin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Batman’da meydana gelen çatışmada şehit düşen Polis Memuru Birol Öztekin için Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde uğurlama töreni düzenlendi.

Törene; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya,  önceki dönem Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Milletvekillerinden Ebubekir Bal ve Oya Eronat, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Vali Yardımcısı Ahmet Naci Helvacı, Ergani Kaymakamı Hüseyin Sayın, Eğil Kaymakamı Kürşad Atak, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, askeri ve mülki erkân, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ergani Camii Kebir’de kılınan öğle namazının ardından; şehidin naaşı cenaze aracına konuldu ve kortej eşliğinde Ergani Kemertaş Mezarlığına getirildi. Korteje katılanlar teröre lanet sloganları atarak Türk bayrağı eşliğinde şehit polis memuru için yürüdü.
Kemertaş Mezarlığındaki tören, şehidimizin naaşının katafalka konulmasıyla başladı. Şehidimizin öz geçmişinin okunmasının ardından şehidin ruhuna dua edildi. İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidimizin cenazesi Ergani Kemertaş Mezarlığında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.