Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari Hadise gündem özeti terör çin abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

Sıcaklık İç ve Batı Kesimlerde 2 İla 4 Derece Artacak

Hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Yağışların, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji yetkililerine göre, Ülke geneli çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sinop, Sivas'ın kuzeydoğu kesimleri, Muğla çevreleri ve Antalya'nın batı kesimleri ile doğu ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçek. Yağışların, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. İç kesimler ile Marmara'nın güney doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgar ise, genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Bölgelerde Hava Durumu
 
Marmara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneydoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
Ege: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Öğle saatlerinde Muğla çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu, öğle saatlerinde Antalya'nın batı kesimleri ile doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller yöresinde sis ve pus hadisesi bekleniyor.


İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren çok bulutlu, öğle saatlerinde Sivas'ın kuzeydoğu kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu,zamanla az bulutlu, bölge geneli ile öğle saatlerinde doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.
 
Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli ile akşam saatlerinden itibaren güneydoğu kesimlerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin doğusunda sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte batı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri ile öğle saatlerinde bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu. (16)
İstanbul: Az bulutlu. (15)
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu (21) 
Adana: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu (23)
Antalya: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde batı kesimleri ile doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. (19)
Bolu: Parçalı ve az bulutlu. (16)
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı yağmurlu. (10)
Erzurum: Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı karla karışık yağmur kar yağışlı (1)
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, sabah öğle saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı .(7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.