Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan recep tayyip erdoğan çin chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri

Sıcaklık Kuzeybatı Kesimlerde 1-4 Derece Artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 1 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Yurdun kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile Bursa, Yalova, Denizli, Burdur, Adana ve Hatay'ın kıyı ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Ege kıyılarında güney ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Ege ve Batı Akdeniz'de yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin batısı ile akşam saatlerinde Bursa ve Yalova çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Kıyı Ege ile Denizli çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Adana ile Hatay'ın kıyı kesimleri, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Burdur çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batısı parçalı bulutlu geçecek.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu. (23)
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Avrupa Yakası, akşam saatlerinde il geneli aralıklı sağanak yağışlı. (25)
İzmir: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı. (27)
Adana: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)
Antalya: Parçalı bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu. (27)
Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu. (21)
Erzurum: Parçalı bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu. (20)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık. (29)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.