Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem erdoğan gündem başlıkları çin türkiye Covid19 recep tayyip erdoğan türk telekom CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

Sıcaklık Marmara ve Kuzey Ege’de Azalacak

Hava sıcaklığı Marmara ile Kuzey Ege’de 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun iç ve batı kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli ile zamanla Marmara'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Hava sıcaklığı Marmara ile Kuzey Ege'de 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın ise akşam saatlerinden sonra Marmara ile Kuzey Ege'de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-60 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı Karadeniz'in batı kesimleri ile Samsun kıyılarında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli ile zamanla Marmara'nın kuzey kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batısı parçalı bulutlu geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla kıyıları parçalı bulutlu geçecek.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Parçalı ve az bulutlu. (27)
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak yağışlı. (25)
İzmir: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu. (28)
Adana: Az bulutlu ve açık. (33)
Antalya: Az bulutlu ve açık. (29)
Samsun: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde kıyılarında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. (24)
Erzurum: Az bulutlu ve açık. (21)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık. (31)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.