Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem erdoğan gündem başlıkları çin türkiye Covid19 recep tayyip erdoğan türk telekom CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

Sıcaklıklar Kuzeybatı Kesimlerde Azalıyor

 Meteoroloji  Genel Müdürlüğünde yapılan değerlendirmelere göre, mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklık kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor.
 Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu ve Osmaniye çevreleri ile Samsun ve Adana'nın doğu, Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi ile Güney Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Marmara: Parçalı, yer yer çok bulutlu, doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.  Rüzgarın, kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. Rüzgarın, Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Osmaniye çevreleri ile Adana'nın doğusu ve Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Sinop haricinde bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu çevreleri ile Samsun'un doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
 

 
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
 
İstanbul:  Parçalı, yer yer çok bulutlu (30)

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey ve batı kesimleri çok bulutlu (37)

İzmir: Az bulutlu ve açık (33)

Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (34)

Antalya: Az bulutlu ve açık (32)

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (28)

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu (30)

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu (42)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.