Öne Çıkanlar filistin yök Metina Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal berlin ırak Koronavirüs Zeytin Dalı Harekatı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan milli savunma bakanlığı Çetin Düz Kimdir Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Sıcaklıklar Ülke Genelinde Artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, ülke geneli az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç ve doğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu olacak. Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri, Isparta'nın Yenişarbademli, Aksu ve Sütçüler ilçeleri ile Antalya'nın İbradı ve Akseki ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı, ülke genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.     
       
EGE: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç kesimler yer yer parçalı bulutlu, Isparta'nın Yenişarbademli, Aksu ve Sütçüler ilçeleri ile Antalya'nın İbradı ve Akseki ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra güney ve doğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.     
 
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yer parçalı bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra bölge geneli yer yer parçalı bulutlu, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra bölge geneli yer yer parçalı bulutlu, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.
 
-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-
 
İSTANBUL: Az bulutlu ve açık (23)
 
ANKARA: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra batı ilçeleri yer yer parçalı bulutlu (24)
 
ADANA: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu (29)
 
İZMİR: Az bulutlu ve açık (25)
 
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri parçalı bulutlu, İbradı ve Akseki ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı (24)
 
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra yer yer parçalı bulutlu (16)
 
DIYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı (2)
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.