Silahlı Örgüt Üyelerine Operasyon: 17 Gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bugün silahlı örgüt üyesi olmak suçundan 20 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini ve 4 ilde eş zamanlı  olarak gerçekleştirilen operasyonlar sonucu örgüt lideri dahil olmak üzere 17 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bugün 20 şüpheli hakkında silahlı örgüt üyesi olmak, kasten yaralama, nitelikli yağma ve silah ticareti yapmak suçlarından dolayı gözaltı kararı verildi. Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda örgüt lideri Kemal Bağcı ile birlikte 17 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Açıklamada ayrıca 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların halen devam etmekte olduğu ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.