Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan sgk iata kastamonu deprem chp Bala Konyada Askeri Uçak Düştü KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları

Sınırda Papağan Operasyonu

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri dün, Suriye’den Türkiye’ye kaçırılmak istenen 700 papağan, 294 de muhabbet kuşunu kaçakçılarla birlikte ele geçirdi.

TSK’dan yapılan açıklamaya göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından, dün Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 787 kişi ve Türkiye’den Suriye’ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 11 kişi yakalandı. Bu müdahaleler sonucunda  bir adet cep telefonu, 2 bin 660 paket sigara, 2 bin 850 Suriye Lirası, üç büyükbaş hayvan, 294 muhabbet kuşu, 700 papağan ele geçirildi.

Ayrıca Irak’tan Türkiye’ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 119 kişi yakalandı. Türkiye’den Yunanistan’a yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan üç şahıs ele geçti. Türkiye’de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 156 kişi ve Ege Denizi’ndeki kara sularında 12 kişi de yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.