Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS meb Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko TOGG CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut YKS

Şırnak'tan Acı Haber: 1 Asker Şehit Oldu

Şırnak’ın Beytüşebap ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı binalarına teröristlerce uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda bir asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün akşam 22.50’de Şırnak Beytüşebap’ta İlçe Jandarma Komutanlığı binalarına teröristlerce uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı sonucu bir asker şehit oldu. Yapılan silahlı saldırıda, askerin ikamet ettiği lojmanda ağır yaralandığı, derhal hastaneye sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 23.50’de şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.