Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin ekonomik güven endeksi Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı Kayaş

Şırnak Valililği: Patlamada Bir Güvenlik Görevlisi Hafif  Yaralanmıştır

Şırnak Belediyesi'nde yapılan arama sırasında patlama oldu, Patlamada bir güvenlik görevlisi yaralandı.

Bugün Şırnak Belediyesi’ne kayyum atanmasının ardından, güvenlik görevlileri belediye binasında arama yaptı. Arama esnasında meydana gelen patlama nedeniyle bir güvenlik görevlisi yaralandı.

“BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARINCA ÖNCEDEN YERLEŞTİRİLDİĞİ DEĞERLENDİRİLEN PATLAYICI”
Şırnak Valiliği, belediyede meydana gelen patlamanın ardından yayımladığı açıklamasında, “İlimiz Şırnak Belediyesinde güvenlik kuvvetlerimizce yapılan detaylı arama esnasında Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca önceden yerleştirildiği değerlendirilen tuzaklanmış bir adet el yapımı patlayıcı patlamış, bir adet el yapımı patlayıcı da patlamadan etkisiz hale getirilmiştir. Meydana gelen patlamada bir güvenlik görevlimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Konu ile ilgili çalışmalar sürdürülmektedir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.