Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari Hadise gündem özeti terör çin abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

TBB Başkanı Feyzioğlu: Bu Bir "Müessif Protesto Eylemi" Değildir

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Kılıçdaroğlu'na yapılan sıldırıyı kınayarak, "Bu bir "müessif protesto eylemi" değildir. Linç girişimidir.  Devletin en üst tüm yetkilileri derhal en sert şekilde tepki vermelidir." dedi. 

Feyzioğlu, Kılıçdaroğlu'na yapılan çirkin saldırıyı kınayarak bir açıklama yayımladı. Feyzioğlu açıklamasında; "Ankara Çubuk'ta şehit askerimizin cenaze töreni sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırıda bulunulmuştur.

Bu bir "müessif protesto eylemi" değildir. Linç girişimidir.  Devletin en üst tüm yetkilileri derhal en sert şekilde tepki vermelidir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, sorumluların hak ettikleri en ağır cezayı almalarını diliyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.