Öne Çıkanlar terörist abd Koronavirüs chp cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan rusya tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli deprem ATO Başkanı Gürsel Baran İsrail kemal kılıçdaroğlu

TBMM Başkanı Kahraman Kutlamaları Kabul Etti

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Meclis’te kutlamaları kabul etti.

Meclis’te ikinci tören kutlamalarla devam etti. TBMM Başkanı Kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında TBMM’de tebrikleri kabul etti. Kabule Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar ile kuvvet komutanları, yüksek yargı mensupları, TBMM Başkanvekilleri, siyasi partilerin grup başkanvekilleri, Ankara’da bulunan üniversitelerin rektörleri, fakülte dekanları ve diğer yetkililer katıldı. Kutlamalara HDP’den ise temsilci katılmadı.

Kutlamaların ardından kısa bir açıklama yapan TBMM Başkanı Kahraman, “Bayramımız kutlu olsun. Nice bayramlara erişelim inşallah. Devlet-i ebed müddet olarak nice güzel günlere kavuşalım. Sağlık, afiyet diliyorum. Bugünlere gelmemizde emeği olanların hepsini rahmet, minnetle anıyorum. Bundan sonraki çalışmalarla da elimizden geleni yapacağız inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.