Öne Çıkanlar ankara chp konya deprem sgk bodrum tsk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pakistan veysel eroğlu ırak cumhurbaşkanı erdoğan

TBMM Başkanı Şentop, Azerbaycan'ın Bağımsızlık Günü'nü Kutladı

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü dolayısıyla, Azerbaycan Cumhuriyeti Millî Meclisi Başkanı Sahibe Gafarova’ya bir tebrik mektubu gönderdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, mektubunda şunları kaydetti:

"Sayın Başkan, Değerli Mevkidaşım,

Azerbaycan'ın Bağımsızlık Günü dolayısıyla, Zât-ı Âlilerini ve kardeş Azerbaycan halkını Türk milleti ve şahsım adına en kalbi duygularla tebrik ederim.

Bu anlamlı günde kurulan Azerbaycan Halk Cumhuriyeti'nin sağlam temelleri üzerinde yükselen bağımsız Azerbaycan'ın günümüzde her alanda elde ettiği büyük başarılar göğsümüzü kabartmakta ve Türkiye için gurur vesilesi olmaya devam etmektedir.

Parlamentolarımız arasındaki mükemmel seviyedeki ilişkilerimizin "Tek millet, iki devlet" anlayışının rehberliğinde yeni zirvelere yükseleceğine can-ı gönülden inanıyorum. Mevcut yakın iş birliğimiz yalnız ikili değil, üçlü ve çoklu formatlarda da kuvvetlenmekte ve parlamenter diplomasiye yeni ivmeler kazandırmaktadır.

Bu fırsattan istifadeyle, Azerbaycan'ın Bağımsızlık Gününü bir kez daha tebrik eder, dost ve kardeş Azerbaycan halkına esenlik ve refah, Zât-ı Âlilerine ve şahsınızda Azerbaycan Millî Meclisi'nin kıymetli üyelerine içten başarı dileklerimi ve selamlarımı iletirim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.