TBMM Başkanı’ndan Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173’üncü Yılı Mesajı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Kapısı her vatandaşımıza açık olan polis teşkilatımız, mesai mefhumu gözetmeden 24 saat esasına göre büyük bir gayret ve fedakârlıkla hizmet vermektedir” dedi.

TBMM Başkanı Kahraman, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173’üncü yılı sebebiyle bir mesaj yayımladı. TBMM Başkanı’nın mesajı şöyle:

“Toplumumuzun barış, huzur ve güven ortamını korumak ve devam ettirmek görevini üstlenen Polis Teşkilatının kuruluşunun 173’üncü yılını tebrik ediyorum.

10 Nisan 1845 tarihinde kurulan ve dönemin ihtiyaçları doğrultusunda teşkilatlanıp günümüze kadar kurumsal varlığını geliştiren polis teşkilatımızın, kanunlarımızın verdiği yetki çerçevesinde aziz milletimize ve devletimize hizmet etmeye devam etmesini temenni ediyorum.

Kapısı her vatandaşımıza açık olan polis teşkilatımız, mesai mefhumu gözetmeden 24 saat esasına göre büyük bir gayret ve fedakârlıkla hizmet vermektedir. Görevlerini yerine getirirken hiçbir zorluktan yılmayan polis kardeşlerimizin, gelecekte de feragat ve fedakârlık duygularıyla hizmet vermeye devam edeceklerine inanıyorum.

Kamu düzenini korumak, vatandaşın can, mal emniyetini ve konut güvenliğini sağlayıp suçluları yakalamakla görevli olan polis teşkilatımızın, yardım isteyenlere, yardıma muhtaç olanlara, aciz ve düşkün insanlara yardım ederek önemli bir kamu hizmeti yaptığını da özellikle ifade etmek istiyorum.

Bölücü ve yıkıcı eylemleriyle ülkemizi ve insanımızı tehdit eden PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKP/C gibi terör örgütlerine ve uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğü operasyonlarla adalet sistemimizin aktif ve dinamik bir şekilde işlemesine yardımcı olan Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173’üncü yılını bir kez daha tebrik ediyor, hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.