Öne Çıkanlar bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari terör gündem özeti abd Hadise terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin gündem başlıkları elazığ

Teröristlerin Açtığı Ateş Sonucu Beş Yaşındaki Bir Çocuk Hayatını Kaybetti

TSK dün Cizre’de beş yaşındaki bir çocuğun çocuğun teröristlerin açtığı ateşin sonucunda hayatını kaybettiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklamaya göre Cizre, Silopi ve Sur’da devam etmekte olan operasyonlarda dün üç bölücü terörist etkisiz hale getirildi.

TSK’dan verilen bilgiye göre dün Şırnak’ın Cizre ilçesinde devam etmekte olan operasyonda bir Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi. Cizre’de operasyonların başlangıcından bu güne değin toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 155 oldu. Operasyonda bir Kaleşnikof piyade tüfeği, iki el bombası ve bir silah dürbünü ele geçirildi, iki El Yapımı Patlayıcı imha edildi. TSK “Teröristlerin açtığı ateş sonucu beş yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetmiştir” açıklaması yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.