TESK Başkanı Palandöken Trafikte Öfke Kontrolüne Dikkat Çekti

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu(TESK) Genel Başkanı Bendevi PalandökenTrafikte araç kullanan sürücülerimiz değil, hayatımızın her alanında birbirimize karşı sevgi, saygı ve hoşgörü ile yaklaşmalıyız” dedi.

TESK Başkanı Palandöklen yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı sebebiyle araç kullanan herkesin trafikte birbirine saygılı olması gerektiğini belirtti. Palandöken, trafikte saygılı ve hoşgörülü davranılması gerektiğini, aksi halde istenmeyen olaylarla her zaman karşı karşıya kalınacağını kaydetti. Sıcak havaların ve trafiğin bayram tatili nedeniyle arttığı bu günlerde insanların birbirine karşı tahammülünün azaldığını belirten Palandöken, sürücülerin yola çıkmadan önce öfke kontrolünün nasıl yapılacağının öğrenmesi gerektiğini ifade etti.

Palandöken, açıklamasının devamında trafik kurallarına ve saygıya önem verilmesinin gerektiğini altını çizerken “Her bayramda sevincimiz yarım kalıyor. Bu bayramda canımızın yanmaması ve sevincimizin yarım kalmaması için trafikte araç kullanan herkesin en kötü şoförler olduğunu düşünerek trafiğe çıkılmalıdır. Trafik kurallarına çok dikkat etmemekle birlikte trafikte yol isteyen herkese yol verilin” dedi.
 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.