Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan kastamonu Bala Konyada Askeri Uçak Düştü boyun Ankarada Silahlı Çatışma halkevleri cumhurbaşkanı erdoğan enflasyonla mücadelede başarı kriterleri

Trakya ve Kıyı Ege'de Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerinden sonra Trakya ve Kıyı Ege’de, yarın ise Marmara bölge genelinde çok kuvvetli yağış olacağını belirterek vatandaşları ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, bugün akşam saatlerinden sonra Trakya ve Kıyı Ege’de başlayacak yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların yarın Marmara bölge geneli ile Kıyı Ege’de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak. Metrekareye 21-75 kg yağış beklenmesi sebebiyle vatandaşlara meydana gelebilecek ani sel ve su baskınlarına karşı uyarı yapıldı.

Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak olan yağışlar; yarın günü hava sıcaklığının hissedilir derecede düşüşüyle birlikte önce Trakya’da ve Marmara’nın batısında, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara bölgesinin güney ve doğusu ile kuzey ve İç Ege’de karla karışık yağmur ve kar şekline dönmesi, rüzgarın da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

İstanbul il genelinde bu gece saatlerinde başlayacak olan yağış, yarın gün boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edecek. Akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edecek. Yağışlar, cumartesi sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.