Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları ekonomik güven endeksi mardin Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha trt ukrayna Hizmet İthalatı

TSK: Bir Terörist Teslim Oldu

 Diyarbakır’da dün PKK terör örgütünden kaçan bir terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu. Yasa dışı sınır geçişinde bulunan 2 bin 182 kişi yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) yaptığı açıklamaya göre dün Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK terör örgütünden kaçan bir terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu. Tunceli’nin Malazgirt ilçesinde güvenlik güçleri tarafından düzenlenen arazi araması sırasında tespit edilen bir sığınakta bir gece görüş dürbünü ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi. Bingöl’ün Adaklı ilçesinde ise güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonda el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok miktarda malzeme ele geçirildi. Operasyonda ayrıca tespit edilen 23 sığınak ve iki adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi.

YASA DIŞI SINIR GEÇİŞİNDE BULUNAN 2 BİN 182 KİŞİ YAKALANDI

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı hudut birlikleri tarafından Suriye sınırında 2 bin 39 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında bir adet ilaç ile 416 parça şahsi eşya ele geçirildi. İran sınırında ise 80 paket sigara ele geçirildi. Öte yandan Yunanistan sınırında 143 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.