Öne Çıkanlar Zeytin Dalı Harekatı ataşehir belediyesi duman obezite Afrin Dr. Fevzi Özgönül Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı duygu

TSK: Patlamada Bir İşçi Yaralandı

Ağrı’da teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının patlaması sonucu bir sivil işçi hafif yaralandı. Ayrıca yasa dışı sınır geçişinde bulunan 2 bin 101 kişi hudut birlikleri tarafından yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) yaptığı açıklamaya göre Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde modüler beton duvar inşaat çalışması yapan firmaya ait aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdiği el yapımı patlayıcının patlaması sonucu bir sivil işçi hafif yaralandı. Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde devam eden operasyon sırasında tespit edilen sekiz mağara içerisinde yapılan aramada 650 litre mazot, 140 litre benzin ile bin 502 adet muhtelif konserve ve çok miktarda malzeme ele geçirildi. Ayrıca Tunceli’nin Pülümür ilçesinde yapılan arazi aramasında tespit edilen 11 sığınak içerisinde çok miktarda muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi. Güvenlik güçlerinin düzenlediği arazi aramasında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde iki, Siirt’in Pervari ilçesinde bir el yapımı patlayıcı olmak üzere toplam üç el yapımı patlayıcı tespit edilip imha edildi.

Yasa Dışı Sınır Geçişinde Bulunan 2 bin 101 kişi Yakalandı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı hudut birlikleri tarafından Suriye sınırında yasa dışı geçişte bulunan bin 989 kişi yakalanırken bu müdahaleler sırasında iki araç ele geçirildi. Yunanistan sınırında 83, Bulgaristan sınırında ise 29 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı. Öte yandan Irak sınırında ise 100 litre akaryakıt ile İran sınırında 3 bin 950 paket sigara ele geçirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.