Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

TSK’dan Katar’daki Tatbikat Açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetleri  “Tatbikatın maksadı; Türkiye ve Katar Silahlı Kuvvetleri arasında dostluk, iş birliği, koordinasyon ve birlikte çalışabilirliği geliştirmek, karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmaktır” açıklamasında bulundu.

TSK yaptığı açıklamada Türkiye- Katar Birleşik Tatbikatının ilk kez 2015 yılında icra edildiği ve bu sene Katar’ın Başkenti Doha’da kara ve deniz safhalarının icra edilmekte olduğunu belirtti.

TSK açıklamanın devamında “Tatbikata Türk Silahlı Kuvvetlerinden Katar'da konuşlu Kara Unsur Komutanlığı birlikleri ve Dz.K.K.lığından TCG GÖKOVA Fırkateyni ile katılım sağlanmaktadır. Tatbikatın maksadı; Türkiye ve Katar Silahlı Kuvvetleri arasında dostluk, iş birliği, koordinasyon ve birlikte çalışabilirliği geliştirmek, karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmaktır” dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.