Öne Çıkanlar ırak pkk fetö CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır TarımGFE Cumhur İttifakı spk Tavuk eti üretim miktarı Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Şubat 2024 konut satış istatistikleri 1 Mart 2024 Cuma Gündem Özeti Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi

TÜRMOB: SGK Büyük Gelişme Gösterdi

TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun son yıllarda yapılan reform niteliğinde değişiklikler ve düzenlemelerle en büyük gelişme ve başarı gösteren kurumların başında yer aldığını bildirdi.

Sanlı, "Sosyal Güvenlik Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bir toplumun mutlu ve huzurlu olmasının temel ölçütünün, sosyal güvenlik sisteminin düzeyiyle doğru olduğunu belirten Sanlı, “İşlevi ve etkinliği açısından tutarlı ve sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemi, güçlü bir toplumsal dayanışma ve güçlü bir gelişme potansiyeli oluşturacak en önemli unsurlardan birisidir” dedi.

Sanlı, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun, son yıllarda yapılan reform niteliğinde değişiklikler ve düzenlemelerle en büyük gelişme ve başarı gösteren kurumların başında yer aldığını kaydederek, “Sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi, toplumda ortak bir bilincin oluşturulmasına katkı sağlamak, vatandaşların yeni yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek için her yıl kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerinin başarılı geçmesini diler, başta SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı ve tüm SGK çalışanlarını çalışmalarından ötürü kutlarım" açıklaması yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.