Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bugünün gündemi palandöken terör Hadise elazığ cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin

Ülke Sağanak Yağış Etkisi Altında

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin büyük bir bölümünde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Ankara, Kırıkkale, Çorum, Amasya’nın batısı ile Samsun ve Sinop’un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacak. Hava sıcaklıkları, kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 5 derece azalırken, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

Rüzgar ise kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Edirne ve Kırklareli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

-BAZI BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Anadolu yakası hafif sağanak yağışlı.(17)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(15)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(22)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(21)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu. (22)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(15)

ERZURUM: Parçalı çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(10)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(18)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.