Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer çin Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi

Ünlü Youtube Fenomen’ inden Büyük Fedakârlık

Youtube’nin ünlü içerik üreticilerinden Rıdvan Ağabey lakaplı Rıdvan Çelik İzmir depremi sonrası İzmir’e geldi.

Türkiye’yi yasa boğan İzmir'deki depremi sonrası 98 santimetre boyu ile dört gündür arama-kurtarma çalışmalarına destek veren Rıdvan Çelik büyük takdir topladı. 30 Ekimde İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem sonrası arama kurtarma ekipleri canla başla çalışmaya başlamıştı. Deprem sonrası İzmir’e gelen Youtuber Rıdvan Ağabey lakaplı Rıdvan Çelik küçük boyuyla dikkatleri kendisine çekti.

“Kendisi Küçük Yüreği Büyük Dedirtti.”           

98 cm boyu ile arama kurtarma çalışmalarına gönüllü olarak katılan ünlü fenomen insanlardan büyük takdir topladı. Ünlü fenomen Çelik: “ Bu depremde enkaz altında kalan biz de olabilirdik. Vazifeye hazırım “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.