Ürdün Kralı II. Abdullah Ülkemizi Ziyaret Edecek

Ürdün Kralı II. Abdullah, 2-3 Şubat 2019 tarihlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle ülkemize ziyaret gerçekleştirecek. 

Cumhurbaşkanlığı basın merkezinden yapılan açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle, Ürdün Kralı II. Abdullah, 2-3 Şubat 2019 tarihlerinde ülkemize ziyarette bulunacaktır. Ziyaret sırasında gerçekleştirilecek görüşmelerde, Türkiye ile Ürdün arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, çeşitli alanlarda işbirliğinin güçlendirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacaktır. Görüşmelerde, başta Filistin olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması da öngörülmektedir." denildi. 

Anahtar Kelimeler:
Ziyaret
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.