Öne Çıkanlar ataşehir belediyesi obezite Afrin Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı Muratbey duman konseri ne zamana ertelendi Duman Konseri Hava Muhalefeti Sebebiyle Ertelendi Abdüllatif Şener

USESAM Başkanı Erdoğmuş'tan Ekrem İmamoğlu'na: “Cem Evlerinden Elini Çek”

USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert bir tepki göstererek “Cem evlerinden elini çek. Biz; sizi ve amacınızı çok iyi biliyoruz” dedi. 


USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğmuş yaptığı açıklamada: “ Ekrem İmamoğlu, Cem evlerinden elini çek. Biz; sizi ve amacınızı çok iyi biliyoruz. Cem evleri ve Alevilik üzerinden oynanmak istenen oyunlara izin vermeyeceğim. Maskelerini birer birer düşüreceğim. Milletimizin aklıyla oynamak senin haddin değildir. Milletimiz bu masalları bu oyunları iyi biliyor. Senin gibileri çok gördük. Yapılmaya çalışılan algı operasyonlarında başarılı olamayacaksınız. Ekrem İmamoğlu’nun maskelerini düşürmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.