Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer google vodafone suriye akbank CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato tim gündem başlıkları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Van Erçiş'te 2 Şehit

Genelkurmay Başkanlığı, Van’ın Erciş ilçesi Pay Jandarma Karakol Komutanlığına teröristler tarafından düzenlenen saldırıda bir asker ve bir korucunun şehit olduğunu açıkladı.
 
Genelkurmay Başkanlığı  Van’ın Erciş ilçesi Pay Jandarma Karakol Komutanlığına teröristler tarafından düzenlenen saldırıya ilişkin açıklamada bulundu. Dün 00.20’de Van’ın Erciş ilçesi Pay Jandarma Karakol Komutanlığına, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından patlayıcı madde yüklü araç ile alçakça bir saldırı düzenlendiğini belirten açıklamada, 1 asker ve 1 korucunun şehit olduğu, 10 asker ve 5 korucunun da şehit olduğu açıklandı.
 
Yaralıların hastaneye sevk edildikleri ve tedavilerinin devam ettiği bilgisine yer verilen açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.