Yağışlar Bugün De Devam Edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara’nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimleri, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredecek.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
Bölgelerde Hava Durumu
Marmara: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Kırklareli'nin kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Kütahya ile öğle saatlerinden sonra Uşak, Manisa'nın doğu kesimleri ve Afyonkarahisar'ın kuzeybatı çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, Göller yöresi parçalı bulutlu geçecek.

İç Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzeybatı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu çevreleri yer yer parçalı bulutlu geçecek. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgarın doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)
İzmir: Parçalı ve az bulutlu. (29)
Adana: Parçalı ve az bulutlu. (35)
Antalya: Az bulutlu ve açık. (30)
Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu. (29)
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu. (31)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık. (40)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.