Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

“Yakında İçeride Olan Zatla Kılıçdaroğlu’nun Bağlantısı Çıkarsa Şaşmayın”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin başındaki zat halen ülkesinin aleyhine işlediği bir suçtan dolayı -bakın burası çok önemli- ülkenin aleyhine işlediği suçtan dolayı cezaevinde bulunan milletvekili ile ilgili konunun kendisine kadar ulaşmasından endişe ettiği için şimdiden ön almaya, suyu bulandırmaya çalışıyor. Eğer yakında bu içeride olan zatla alakalı Kılıçdaroğlu’nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha şaşmayın. İçeriden değişik haberler alıyorum. ‘Buradan çıktım çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım’ diyor içerideki zat” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EXPO Kongre Merkezi’nde düzenlenen partisinin genişletilmiş il danışma meclisi toplantısına katıldı. 26 Ağustos’ta Malazgirt’te düzenlenecek etkinliklere katılacağını bildiren AK Partili Erdoğan, “tüm gençliğimizi Malazgirt’te beraber bulunmaya davet ediyorum. Bizler Sultan Alparslan’ın torunları olarak o heyecanı, coşkuyu o doğuş harekatının olduğu yerde hep beraber yaşayacağız. Geçen yıl ilki yapıldı bundan sonra aynen Çanakkale gibi Malazgirt’i de anacağız” diye konuştu.

“Firelerin Sayısı ve Oranı Gerçekten Çok Küçüktü”

“Ülkemizin bu karmaşık döneminde partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu” diyen Erdoğan, milletvekili, belediye başkanı ve teşkilat mensuplarından fireler verildiğini bildirerek, “Fakat yaşadığımız saldırının büyüklüğünü dikkate aldığımızda hamd olsun bunların sayısı ve oranı gerçekten çok küçüktü. Türkiye’nin içinden geçtiği bu kritik dönemdeki güçlü duruşları sebebiyle teşkilatımızın şu tüm mensuplarına şahsım, milletim adına şükranlarımı sunuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“Sen Cenneti 13 Evladınla Teminat Altına Aldın”

AK Parti’nin değerlerine, manifestolarına ve ülkesine sadakatle bağlı herkese kalplerinin ve kollarının açık olduğunu anlatan Erdoğan, “Peki bizim bu manifestomuz nedir?” sorusuna açılımı tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet olan Rabia’yı sayarak cevap verdi. Trabzon Maçka’da çıkan çatışmada yaşamını yitiren Eren’in 13 kardeşi olduğunu aktaran Erdoğan, Eren’in annesi ile bugün telefon görüşmesi yaptığını açıkladı. Eren’in annesinin 13 çocuk sahibi olarak yanlış yapıp yapmadığını kendisine sorduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dedim olur mu? Sen Allah’ın ve resulünün emrini yerine getirdin. Sen ne güzel annesin ki cenneti 13 evladınla teminat altına aldın” dedi.

“Partimizin Çatısı Altında FETO İle İltisakı Olanları Asla Barındıramayız”

Dünyanın ve Türkiye’nin hızla değiştiği bir dönemde AK Parti’yi durağanlığa mahkum etmeye haklarının olmadığının altını çizen Erdoğan, şöyle konuştu:
“Yeni projelerle, sürekli yenilenen heyecanlarla, daima hedef büyüten bir dinamizmle yoluna devam eden yönetici arkadaşlarımız elbette hizmetlerini sürdürecektir. Ama partiyi sırtlayıp götürmek yerine partinin sırtına binmeye kalkanları kenara çekmek de milletimize karşı sorumluluğumuzun gereğidir. FETO ve PKK iltisakı başta olmak üzere milletimize düşmanlık eden terör örgütlerine bulaşmış olanlarla ilgili hassasiyetlerimiz elbette vardır ve olacaktır. Bu konuda en küçük bir taviz vermemiz söz konusu değildir. Partimizin çatısı altında FETO ile iltisakı olanları asla barındıramayız. Yol yakınken nerede FETO ile bağlantısı olanlar varsa hemen bize bildirin anında kapıya koymaya mecburuz. Bunlar bu milleti böldüler, bu ümmeti parçaladılar. Ondan sonra da utanmadan sıkılmadan Pensilvanya’da şu anda park ettiler. Almanya’da park ettiler, Batı’nın değişik ülkelerinde park ettiler. Daha siz çok yerlere kaçacaksınız, Afrika’ya kaçacaksınız ama siz kaçacaksınız, biz kovalayacağız. Bir kez daha söylüyorum, davası yüreğinde hizmet aşkı, kafasında projesi bulunmayan, ilkelerimize tüm benliğiyle bağlı olmayan hiç kimse AK Parti’de yönetici konumuna gelemez bu böyle biline.”

“Buranın Yaylalarında Bunlara Sakın Keçi Meçi Teslim Etmeyin”
 
Antalya’daki stadyumun inşaatının daha erken bitebileceğine dikkat çeken AK Partili Erdoğan, “Bir ara dönem geçirdi, niye? Talihsiz bir belediye başkanı geldi. Ya bunlar anlamaz bu işlerden. Bunlara beş koyun teslim edin kaybedin gelirler. Aslında Yörükler bunları çok iyi bilir. Buranın yaylalarında bunlara sakın keçi meçi teslim etmeyin ha. İnan kaybedip gelirler” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen yıl gerçekleştirilen Antalya EXPO’nun şehir tanıtımına beklenen düzeyde katkı yapmadığını ifade etti.

“Ülkesine Böylesine Bir İhaneti Yapabilen Zata Ne Desek Boştur”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alman Focus dergisine verdiği mülakat üzerinden Kılıçdaroğlu’na yüklenen AK Partili Erdoğan şunları kaydetti:
“Geçtiğimiz günlerde ana muhalefet partisinin başındaki şahıs bir Alman dergisine röportaj veriyor. Duydunuz değil mi? Okudunuz mu? Normal şartlarda herhangi bir siyasetçi böyle bir imkanı ülkesinin ve milletinin faydasına olacak şekilde kullanır. Peki bizim ana muhalefetin başındaki zat ne yapıyor? Alman kamuoyuna ülkesini şikayet ediyor. Hem de öyle bir şikayet ediyor ki adeta Alman yatırımcıları da turistleri de Türkiye’den uzak dursun sakın buralara gelmesin diye bangır bangır bağırıyor ve yalvarıyor. Neymiş efendim Türkiye’de kimsenin can ve mal güvenliği yokmuş. Önce sözlerini inkar etmeye çalıştı. Mızrak çuvala sığmayınca bu defa pişkince ben bunları her yerde söylüyorum diyerek işin içinden sıyrılmaya kalktı. Bu ifade söz konusu zatın sehven değil bilinçli olarak ülkemize iftira attığını söylüyor. Yazıklar olsun ekmeğini yediği, suyunu içtiği, milletvekili ve emekli olarak maaşını aldığı, devletine ve ülkesine böylesine bir ihaneti yapabilen ve yüzü kızarmadan bunu savunan zata ne desek boştur.

“Bunların Adalet Madaletle Alakası Yok”

Ankara’dan İstanbul’a yürüdü değil mi? Sözde Adalet Yürüyüşü yaptı. Peki o yürüyüşü 29 gün yaparken onun yol güvenliğini filan kim sağladı? Bu hükümet sağladı. Öyle mi? Birçok istihbaratlar geldi ama hükümetimiz o güvenliğini sağladı. Türkiye’de adaletsizlik varsa peki İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde günlerce işçiler grev yaptılar. Onların hak arayışlarındaki adaleti nereye koyacaksın Bay Kılıçdaroğlu? Şişli’yi İstanbul’da çöpler istila etti. Taşeron örgütleri bağırıp çağırdı, çöplükten geçilemez hale gelen, benden önce de İstanbul öyleydi. Çöp yığınlarıyla doluydu. Onlara yönelik sözde Adalet Yürüyüşü yapan sen onların adalet arayışına niye cevap vermedin? Bunların adalet madaletle alakası yok. Bunların derdi başka. Bunların derdi ülkeyi karıştırmak.

“Bu İçeride Olan Zatla Alakalı Kılıçdaroğlu’nun Bağlantısı Çıkarsa Şaşmayın Ha”
 
Ana muhalefetin başındaki zat halen ülkesinin aleyhine işlediği bir suçtan dolayı -bakın burası çok önemli- ülkenin aleyhine işlediği suçtan dolayı cezaevinde bulunan milletvekili ile ilgili konunun kendisine kadar ulaşmasından endişe ettiği için şimdiden ön almaya, suyu bulandırmaya çalışıyor. Eğer yakında bu içeride olan zatla alakalı Kılıçdaroğlu’nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha şaşmayın. İçeriden değişik haberler alıyorum. ‘Buradan çıktım çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım’ diyor içerideki zat. Bütün bunlar bir FETO taktiğidir. Söylediği her şeyi inkar etme, yaptığı her işten çark etme konusunda bu şahsın eline su dökecek kimse zor bulunur. Bunda yalan gani. Kendisi Genel Başkanlık koltuğuna da FETO kumpası olduğunu herkesin bildiği bir kaset operasyonuyla oturtulmamış mıydı?”

“Bu Gerilimin Silahlar Ve Füzeler Ateşlenmeden Sona Erdirilmesini Diliyoruz”

Erdoğan konuşmasını dış politika değerlendirmesiyle şöyle sonlandırdı:
 
“Suriye ve Irak’ta bütün oynanan oyunları yakından takip ediyoruz. Gereken durumlarda sahada varlığımızı göstermekten çekinmeyecek şekilde hazırlılarımızı sürdürüyoruz. Körfez bölgesindeki sıkıntıların suhuletle çözüme kavuşturulması için her türlü gayreti gösteriyoruz. Bize göre dünyanın öteki ucu olan Kuzey Kore’nin merkezinde bulunduğu krizle ilgili endişelerimizi ifade ettik. Nükleer bir savaş taraflarla birlikte tüm dünya için telafisi mümkün olmayan bir felakettir. Japonya ve Güney Kore gibi yakın dostlarımızı tedirgin eden bu gerilimin silahlar ve füzeler ateşlenmeden sona erdirilmesini diliyoruz.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.