Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan çin cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri Kuşadası Belediyesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık

Yarkadaş: Berberoğlu 1.5 Saat Süren Bir Tedaviden Geçti

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “Birkaç gün önce kasığında bir rahatsızlık olduğunu hisseden Berberoğlu, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 1.5 saat süren bir tedaviden geçti” paylaşımında bulundu.

MİT TIR’ları davasından 25 yıl ceza alan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, bugün saat 14.30 sularında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan CHP’li Yarkadaş, “Birkaç gün önce kasığında bir rahatsızlık olduğunu hisseden Berberoğlu, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 1.5 saat süren bir tedaviden geçti. Doktorlar, Berberoğlu'nda ‘Kasık fıtığı başlangıcı’ tespit etti. Ameliyat için karar alındı. Berberoğlu, şu an cezaevinde... Sağlığı kasığındaki rahatsızlığın dışında gayet iyi... Avukatı Yiğit Acar az önce görüştü ve cezaevinden ayrıldı. MV. Enis Berberoğlu, soranlara selam yolladı ve hemen ardından kitap çalışmasına kaldığı yerden devam etmek için çalışmaya başladı” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.