Öne Çıkanlar bitlis atlasglobal ırak ukrayna çin abd en düşük kurban fiyatı Acıbadem Altunizade Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Gürhan Şişman Mart 2024 Hizmet Üretici Fiyat endeksi 2024 yılı I. Çeyrek Turizm Geliri 26 Nisan 2024 Cuma Gündem Özeti 3 Nisan 2024 Çarşamba Gündem Özeti

YAŞ Kararları Resmi Gazete’de

Yüksek Askeri Şura kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal Oramiralliğe terfi ettirildi.

Dün Beştepe’de yapılan Yüksek Askeri Şura’da alınan kararlar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Karara göre Kara, Hava ve Deniz kuvvetlerine mensup yedi general ve iki amiral bir üst rütbeye terfi ettirildi. Öte yandan 41 albay ise General oldu. Terfiler 30 Ağustos’tan itibaren geçerli olacak.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Adnan Özbal Oramiral Oldu

İkinci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel Orgeneralliğe, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal Oramiralliğe, Tümgeneral Kemal Yeni ve Sinan Yayla Korgeneralliğe, Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer Tümamiralliğe, Tuğgeneral Rafet Dalkıran Tümgeneralliğe, Tuğgeneral Mustafa Oğuz ve Levent Ergün ve Ahmet Ercan Çorbacı Tümgeneralliğe terfi etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.