Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan fırat kalkanı

"Yeni Dönemde Türkiye’yi Tutabilene Aşk Olsun"

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinin başladığını belirterek, “Büyük düşünüyoruz ve diyoruz ki kararımız evet. Yeni dönemde Türkiye’yi tutabilene aşk olsun” dedi.

Başbakan Yıldırım, Antalya’da yatırımı tamamlanan kamu hizmetlerinin toplu açılış töreninde konuştu. Antalya’ya çok büyük faydalar sağlayacak birçok yatırımı hizmete açtıklarını belirten Yıldırım, aralarından batı çevre yolundan spor sağlığına, ağız ve diş sağlığı merkezinden teleferik hattına kadar 62 projenin toplam maliyetinin 650 milyon lira olduğunu söyledi. Başbakan Yıldırım, şöyle konuştu:

“AK Parti tek başına iş başına dediniz. AK Parti’ye evet dediğiniz günden bugüne kadar Antalya’mıza 18 milyar yatırım ve destek sağladık. Antalya bunların daha fazlasını da hak ediyor. Bu hizmetler içinde 8 bin 600 yeni derslik, 3 bin 440 yeni konut, 18 hastane, 15 baraj, 82 taşkın koruma dere ıslahı, 288 kilometre bölünmüş yol yaptık. 148 milyon fidan diktik. Bakanımız açıkladı, Alanya’ya üniversite kurduk, 5 üniversitenin üstüne 5 üniversite daha. Ağanın eli tutulmaz. 33 bin kapasiteli Antalya stadyumunu hizmete aldık. 431 bin dönüm araziyi suyla buluşturduk. 10 baraj daha yapacağız. Şehir hastanelerinin birini de Antalya’ya kazandıracağız. Güneş enerji santraliyle çiftçilerimize ücretsiz elektrik veriyoruz. Sizler için dağları delip çubuk tünelini de yapacağız. Antalya-Alanya otoyolunu da yapacağız. Antalya’yı en yeni teknolojileri kullanan akıllı kente dönüştüreceğiz. Ülkemizin turizmde yıldızı Antalya, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en fazla 5 yıldızlı otele sahip ikinci şehridir.”

-“ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİYLE HİÇBİR ÇILGIN BU ÜLKEYİ GERİYE GÖTÜREMEYECEK”-

"Şimdi demokrasimizi, istikrarımızı, gelecek hedeflerimizi teminat altına alacak bir adımın arifesindeyiz. Antalya hazır mı?” diyen Başbakan Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün, hiçbir çılgının bu ülkeyi geriye götüremeyeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Her daim umutla, kararlılıkla ileriye bakacağız. Cumhurbaşkanımızın onayıyla halk oylaması süreci başladı. 16 Nisan’da sandık başındayız. Artık söz de karar da sizin. Bugün açılışını yaptığımız hizmet ve eserlerin ülkemize en güzel hediye olması için rabbime dua ediyorum. 780 bin kilometrekare vatan toprağının her köşesinde yeni hizmetlerle gidiyoruz. Çünkü biz memleketimize aşkla bağlıyız. Biz Türkiye’nin dünü, bugünü, yarınlarıyız. Türkiye’nin aydınlık sabahıyız. Türkiye’nin hüznü, sevinci ve heyecanıyız. Türkiye’nin çiftçisiyiz, işçisiyiz, esnafıyız. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün. Büyük düşünüyoruz ve diyoruz ki kararımız evet. Yeni dönemde Türkiye’yi tutabilene aşk olsun.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.