Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konser türk telekom ANTALYA azerbaycan ukrayna trabzonspor çiftçi yapı kredi

Yıldırım ve Barzani Terörle Mücadelede Mutabık Kaldı

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye ziyaret gerçekleştiren Irak Kuzeyi Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani’yi kabul etti.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, kabulde Musul operasyonunda gelinen son aşama başta olmak üzere Irak’taki gelişmeler, terörle mücadele ve Türkiye ile IKBY arasındaki işbirliği konuları ele alındı, bölgesel meseleler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Başbakan Yıldırım ve Barzani, DAEŞ ve PKK başta olmak üzere IKBY ve tüm Irak’ın huzur ve istikrarını hedef alan terör örgütleriyle mücadelede işbirliğine devam edilmesi ve Türkiye ile IKBY arasında geniş bir alana yayılan ilişkilerin daha da ileri bir seviyeye taşınması için karşılıklı çabaların sürdürülmesi konusunda mutabık kaldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.