Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları vodafone Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite

Yozgat Barosu’dan Şehit Özalkan’ın Maaşına Haciz İsteyen Avukata İnceleme

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın şehit olmasının ardından icra takibi başlatılması olayına ilişkin Yozgat Barosu'nun gerekli işlemlere başladığını duyurdu.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Afrin bölgesine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın ilk şehidi olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan hakkında icra takibi başlatılması olayına ilişkin açıklama yaptı. Özalkan’ın şehit olmasının hemen ardından ikramiyesine ve maaşına haciz konulmasına ilişkin kanunen yetkili olan Yozgat Barosu'nun gerekli işlemleri başlattığının belirtildiği açıklamada, “İtiraz makamı olarak konu Türkiye Barolar Birliği’ne intikal ettiği takdirde mevzuat çerçevesinde gerekli inceleme yetkili kurullarımız tarafından hassasiyetle yerine getirilecektir. Olayla ilgili Yozgat Baromuzla ve Sayın Adalet Bakanımızla görüşülmüştür. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, tüm ailesine sabırlar, Türk Milleti’ne başsağlığı diliyor, bir meslektaşımızın isminin geçtiği bu olaydan dolayı derin bir üzüntü duyduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.