Öne Çıkanlar gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket çin tesk genel başkanı bendevi palandöken merkez bankası hava durumu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu aydın pkk Batuhan Sert Ankara Valisi Ercan Topaca

YSK Başkanı Sadi Güven'den Seçim Takvimi Açıklaması

YSK Başkanı Sadi Güven, “Bugün mümkün olduğunca çabuk şekilde seçim takvimini yayımlayacağız. Hazırladığımız genelgeleri de yayımlamaya devam edeceğiz” dedi. 

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, 24 Haziran’da yapılması planlanan cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleriyle ilgili süreç hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Güven, bugün mümkün olduğunca çabuk şekilde seçim takvimini yayımlayacaklarını belirterek, “Hazırladığımız genelgeleri de yayımlamaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.