Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk pakistan deprem chp iata kastamonu Bala Konyada Askeri Uçak Düştü KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları

Zabıta Yenimahalle'de 5 Milyon Yumurtaya El Koydu

GİMAT’ta rutin denetime çıkan Yenimahalle Belediyesine bağlı zabıta ekipleri piyasaya sürülmeye hazır 5 milyon yumurtaya bozulma teşhisiyle el koydu

Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, başkentin en büyük toptan satış merkezi olan GİMAT'ta rutin denetim yaparken, bir yumurta firmasından şüphelenerek içeri girdiler. Yaptıkları incelemelerde kaçak paketleme yapıldığını tespit eden zabıta ekipleri yumurta firmasında 5 milyon adete yakın yumurta ele geçirdi. Tarım İl Müdürlüğü ekiplerine bilgi vererek olay yerinde işlem yapan belediye ekipleri firmaya ait yumurtaların büyük çoğunluğunun bozuk olduğu, üzerinde tarih ve işletme numarası damgasının olmadığını tespit etti.

Olay yerine Tarım İl Müdürlüğü Ekiplerinin de gelmesiyle beraber, tüm yumurtalara yedi emin konularak işletmeye cezai işlem uygulandı. Yenimahalle’de halk sağlığını riske atacak durumlara kesinlikle göz yumulmayacağını belirten belediye ekipleri GİMAT Toptancılar Sitesi’nde rutin denetimlerin yanı sıra GİMAT yönetiminin ve vatandaşlardan gelen ihbarların da değerlendirileceğini, denetimlerin süreceğinide ekleedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.