Öne Çıkanlar Arıkan Group 14 nisan gündemi Rumlar Ermenistan ile Görüşecek sokağa çıkma yasağı kanser ilacı ne zaman üretilecek tel rıfat kasabası anadolu jet imf aydın başkentte ulaşıma zam NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg anadolu jet çocuk tiyatrosu

Zeytin Dalı Harekatında 2 Bin 516 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Genelkurmay Başkanlığı, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında operasyonun başlangıcından itibaren 2 bin 516 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve Racu beldesi başta olmak üzere, Hamilek, Ramadiye, Badinli, Karkin, Ali Bezanlı ve Çemenli dahil toplam 7 yerleşim yerinde kontrol sağlandığını duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Hava kuvvetleri, taarruz helikopterleri ve kara ateş destek vasıtaları ile desteklenen operasyonlar neticesinde, bugün, Afrin’e ulaşan yaklaşma istikameti üzerinde olması ve içinde çok sayıda teröristin barınmasına imkan vermesi nedeniyle kritik bir öneme haiz olan Racu beldesi başta olmak üzere, Hamilek, Ramadiye, Badinli, Karkin, Ali Bezanlı ve Çemenli dahil toplam 7 yerleşim yerinde kontrol sağlandığı ifade edildi. Bugün düzenlenen operasyonlar sonucunda 82 terörist olmak üzere harekât boyunca toplamda 2 bin 516 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada harekatın planlandığı şekilde devam etmekte olduğu da dile getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.