Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd chp tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli rusya deprem CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İsrail Pandemi

Zeytin Dalı Harekatında 2 Bin 668 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Genelkurmay Başkanlığı, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında operasyonun başlangıcından itibaren 2 bin 668 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve Şeyh Hadid Beldesi başta olmak üzere, Hacı Halil, Halilo, Kura, Aranda, Soğulcak ve Bafliun dahil yedi yerleşim yerlerinde kontrolün sağlandığını duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Hava kuvvetleri, tarruz helikopterleri ve kara ateş destek vasıtaları ile desteklenen operasyonlar neticesinde, bugün müteakip harekât için önem taşıyan Şeyh Hadid Beldesi başta olmak üzere, Hacı Halil, Halilo, Kura, Aranda, Soğulcak ve Bafliun dahil yedi yerleşim yerinde kontrol sağlandığı ifade edildi.

Son iki günde düzenlenen operasyonlar sonucunda, Racu ve Cenderis’ten Afrin’e ulaşan karayollarının kontrol altına alındığını duyuran açıklamada, düzenlenen operasyonlar sonucunda 56 terörist olmak üzere harekat boyunca toplamda 2 bin 668 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Zeytin Dalı Harekâtı’nın planlandığı şekilde başarıyla devam etmekte olduğu ifade edilen açıklamada harekâtın planlama ve icrasında sadece teröristler ve bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçler hedef alınmakta olduğu, sivil/masum kişilerin ve çevrenin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmekte olduğunun altı çizildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.