Öne Çıkanlar galatasaray tsk ak parti istanbul ihracat AB iran imf azerbaycan nato ukrayna sakarya

Başkan Acar: Polis Teşkilatımıza Minnettarız
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır." dedi.

Belediye Başkanı Ali Acar, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümünü bir mesajla kutladı. Başkan Acar, mesajında ; "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.
Sanatsal, kültürel çalışmalardan, sportif faaliyetlere kadar insanın olduğu her yerde var olan, toplumun her kesimiyle kucaklaşabilen polisimiz bu sayede devletimizin şefkat eli olarak, ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızın yanında yer almıştır.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin; ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza minnettarız.
Başta ilçemizde görev yapan emniyet mensupları olmak üzere ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz ’Polis Haftası’nı kutluyor, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz Eker, Cumhurbaşkanlığı koruma polisi Mehmet Çetin ve görevi başında şehit olan tüm emniyet mensuplarını rahmet ve minnetle anıyorum." dedi,
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.