Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

Başkan Turgut, “Kent Estetiğine Önem Veriyoruz”

Silifke Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında belediye hizmet binası ve altındaki dükkânlardan başlamak üzere cephe,gölgelik ve tabelaların düzenlenmesi projesini hayata geçiyor.

Bu çalışmalar sayesinde şehir merkezinde ki iş yerlerinde çirkin görüntü oluşturan kablo, klima, değişik renk ve boyutlardaki dükkân tabelaları düzenlenerek, daha modern ve temiz bir görüntüye kavuşturulacak.

Başkan Yardımcısı Esen Tuba Tol ve Plan Proje Müdürü Şeyma Savar ile birlikte belediye hizmet binası altında ki esnafları bilgilendiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Silifke Belediyesi olarak kent görsellerine ve estetiğine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda ilk olarak belediye hizmet binamızın altında ki iş yerlerimizde bir çalışma yapacağız. Burada ki dükkânların kent estetiğine uygun bir şekilde tasarımını yaparak, daha modern ve güzel görünmesini sağlayacağız. Hemen ardından şehir merkezimiz ve kentimizin en işlek caddelerinde bu çalışmaları gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.
Kent estetiği aynı zamanda insanın sosyal ve ruhsal yaşamına yani insana birebir etki ederken, yaşadığı iş yerinde evinde ve sokaklarında bile bambaşka bir güzellik sunar.



İşte bütün bu çalışmalarımızın yanı sıra göreve geldiğimiz günden buyana gerçekleştirdiğimiz projelerle şehrimizi yeniliyor, ilçemizde vizyon oluşturmaya çalışıyoruz. Şehrimizi rahatlatacak dinlenme mekânları, parklar, yollar, sosyal yaşam alanları ve mesire alanları, kentimizin her tarafında artarak devam ediyor. Bilindiği üzere ilçemize kazandırdığımız Demokrasi Parkı ve Mukaddem Mahallesi Parkı bunlardan sadece iki güzel örnektir. Kent estetiği alanında yaptığımız çalışmaların esnaflarımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Esnaflarda yapılacak olan bu hizmetten son derece memnuniyet duyduklarını, girişimlerinden dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ettiklerini açıkladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.