Öne Çıkanlar ANTALYA COVID19 aşısı istanbul İçişleri Bakanı Süleyman Soylu KPSS enflasyon çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı berat albayrak fenerbahçe Antalya Lisesi Ercan Resulov Peugeot Motorcycles

"Çanakkale Savaş Malzemeleri” Kartal’da

Kartal Belediyesi, Çanakkale Savaşı’nın onurlu mücadelesini anlatan, savaşan askerlere ait eşyaların sergilendiği ve her yıl 7'den 70'e tüm Kartallıların akınına uğrayan “Çanakkale Savaş Malzemeleri Müzesi” bu yıl 12 Mart'ta açılacak.

Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda kurulacak müzeyi, 12 - 25 Mart tarihleri arasında hafta içi ve hafta sonu ziyaret edilebilecek. Çanakkale Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla müzeyi ziyaret eden vatandaşla için ise, 18 Martta çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Başkan Öz’den Müze Daveti

Çanakkale’ye gitme fırsatı olmayan Kartallılar ve özellikle çocuklar için Çanakkale tarihini Kartal’a getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, tüm vatandaşları “Çanakkale Savaş Malzemeleri Müzesi”ne davet etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.