Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener terörist

Çankaya'nın Çocukları Hediyelerle Karşılandı

Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında Çankaya Belediyesi, Çankaya’da dünyaya gelen 315 bebeği hediyelerle karşıladı.

Çankaya Belediyesi tarafından bir yıl önce başlatılan “Hoş Geldin Bebek” projesi, hediyeler vermeye devam ediyor. Proje kapsamında, 2016’nın başından itibaren, 315 bebek daha “Hoş Geldin Bebek Seti” hediyeleri ile karşılandı.

Yılın ilk yarısında dünyaya gelen 315 bebeği ziyaret eden Çankaya Belediyesi Halk Sağlığı Merkezi’ne bağlı faaliyet gösteren, “Hoş Geldin Bebek” ekibinde görevli sağlık personeli, 3-6 aylık bebek ihtiyaçlarının bulunduğu seti hediye etti.

Ayrıca, ziyarette bulundukları ailelere anne ve çocuk sağlığı konusunda bilgiler veren sağlık personeli, anne sütünün önemini içeren ve bebek bakımında dikkat edilmesi gereken hususları içeren broşür sundu.

Sağlık görevlileri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in kutlama kartını da ailelere iletti. İhtiyaca göre ailelere bebek bezi ve kıyafet desteğinde de bulunan ekipler, ziyarete gittikleri evin diğer çocuklarına da kırtasiye, saat, oyuncak, giysi ve Çankaya Çocuk Kitapları serilerinden oluşan çeşitli hediyeler veriyor.

Çankaya Belediyesi’nin Hoş Geldin Bebek setini talep edenler, Çankaya Halk Sağlığı Merkezi’ne bağlı hattı arayarak bilgi alabilirler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.