Öne Çıkanlar Covid19 ANTALYA Entübe Sayısı Kovid19 Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istanbul COVID19 aşısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Çetin: Amatör Spor Kulüplerimiz Altın Çağını Yaşayacak

Çukurova Belediye Başkanlığı 1. Sporun Gülen Yüzü Turnuvası finalinde dereceye girenlere madalyalarını ve plaketlerini veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Amatör spor kulüplerimiz bu dönem altın çağını yaşayacak. Bundan hiç şüphem yok” dedi.

Bir haftadır devam eden Çukurova Belediye Başkanlığı 1. Sporun Gülen Yüzü Turnuvası geçtiğimiz gün Gençlik Stadyumu'nda final yaptı. Turnuvanın şampiyonu Kuzey Adanaspor olurken 2. Çukurova Demirspor, 3. ise Çukurovaspor oldu. Talihsiz bir sakatlanma sonucu futbola veda etmek zorunda kalan Murat Yüksel onuruna düzenlenen turnuvanın finalinde dereceye girenler, madalyalarını ve plaketlerini Başkan Çetin’den aldı.

“Adana Çok Şanslı”

Turnuvanın finalinde konuşan Çetin, “Amatör spor kulüplerimiz bu dönem altın çağını yaşayacak. Bundan hiç şüphem yok. İl Gençlik Spor Hizmetleri Müdürümüz Sayın Abdülkadir Ateş’in desteği, göreve yeni başlayan ve başarılı çalışmalara imza atacağına inandığım ASKF Başkanı Ahmet Bozan ile çok verimli bir dönem yaşayacağımıza inanıyorum. Biz de her zaman olduğu gibi amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Adana çok şanslı” dedi.

Öte yandan sporcuların Adana’da saha ve tesis sorunu yaşadıklarını ifade eden Çetin şu ifadeleri kullandı:
“Kuzey Adana’da futbol sahası sorunumuz mevcut. Salbaş’ta bulunan sahamızda onarım ve tadilat çalışmaları yaptık ancak oraya ulaşım zor. Bu nedenle Belediye Evleri Mahallesinde atletizm sporu için yaptırdığımız sahayı futbol maçlarının da yapılabileceği bir hale getireceğiz. Ve tabii bununla yetinmeyeceğiz. İl Müdürlüğümüzün öncülüğünde 7 bin 500 kişilik kapalı spor salonu ve yine Belediye Evleri Mahallesi Adana Koop’ta 2 bin 500 kişilik bir salon daha yapacağız. Bahsettiğim tüm bu tesislerin çok yakında temeli atılacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.