Öne Çıkanlar rusya terörist abd MSB Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE mardin trt ekonomik güven endeksi

Çukurova’da 7 Ayrı Merkezde 36 Farklı Kurs Açıldı

Bu yıl Çukurova'da 7 ayrı toplum merkezinde 36 branşta mesleki gelişim ve beceri edindirme eğitimleri verilecek. Vatandaşlar, resimden İngilizceye, diksiyondan photoshopa, bilgisayarlı muhasebeden gitara kadar 36 farklı kurstan ücretsiz yararlanabilecek.

Çukurova Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre belediye, toplum merkezlerinde kurslar düzenlemeye devam ediyor. Şu ana kadar toplum merkezlerinden binlerce mezun veren Çukurova Belediyesi, 2017-2018 Eğitim Yılı Güz Dönemi kayıtlarını almaya başladı. Bu yıl da Çukurova'da 7 ayrı toplum merkezinde 36 branşta mesleki gelişim ve beceri edindirme eğitimleri verilecek. Vatandaşlar, eğitim dönemlerinde bilgisayar kullanımı, bilgisayarlı muhasebe, photoshop, resim, gitar, halk oyunları, kuaförlük, ahşap boyama, satranç, minyatür, ebru, aşçılık ve pastacılık gibi kurslara katılabilecek. Ücretsiz kurslarda yeni dönem kayıtlar, şahsen başvuruyla kabul edilirken, eğitim almak isteyenler başvurularını Çukurova Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne giderek yapabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.