Öne Çıkanlar istanbul terörist recep tayyip erdoğan haberleri almanya diyarbakır PENÇEKİLİT Operasyonu Erdoğdu YKS Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ yunanistan afad Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It)

Kağıthane'de İstinat Duvarı Çöken 4 Katlı Bina Yıkıldı

Kağıthane'nin Yahyakemal Mahallesi’nde bulunan ruhsatlı şantiye alanında, inşaat için yapılmış üniversite onaylı temel dayanma yapısının (İksa) çökmesi sonucu bitişikte bulunan 4 katlı bina yıkıldı. Yıkılma sonrası Belediye güvenlik amacıyla civardaki 19 adet binayı daha boşaltmıştır. Olayda ölen ve yaralanan olmamıştır.

Kağıthane Belediyesinden yapılan açıklamada; "Yahyakemal Mahallesi’nde bulunan ruhsatlı şantiye alanında, inşaat için yapılmış üniversite onaylı temel dayanma yapısının (İksa) çökmesi sonucu bitişikte bulunan 4 katlı bina yıkılmıştır.


Olaya müdahale eden belediyemiz, güvenlik amacıyla civardaki 19 adet binayı daha boşaltmıştır. Olayda ölen ve yaralanan olmamıştır. Yaşanan bu olaydan etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetleri ivedilikle giderilecektir. Komşularımızın bugünden itibaren barınma ve diğer tüm ihtiyaçları kurumlarımız tarafından karşılanmaktadır. " denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.